9 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував шостий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього дев'ять учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича, Розалі Номбре, Юлія Карнаух, Катерина Жук і Єлизавета Крутікова. Михайло вирішив не давати більше троянди на побаченнях. В ході випуску в одному з конвертів було зазначено, що" Холостяк "хоче поспілкуватися з Юлією "Зайкою" і Дариною Ставничею на спільному побаченні після індивідуального з Ганною Богдан.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Він покликав їх на імпровізацію, в ході якої Юлія могла висловити все те, що накопичувалося в ній протягом днів, коли у неї було відсутнє спілкування тет-а-тет з Михайлом Заливако. При цьому Дарина відчувала себе не в своїй тарілці, так як не є стороною "конфлікту" між "Зайчиком" і "Холостяком". Юлія Бельченко сама покликала чоловіка на індивідуальне спілкування, в ході якого їм вдалося зрозуміти один одного.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я довго думала над Твоїми словами на останній церемонії троянд про те, що мені потрібно розібратися зі своїми почуттями. І я задумалася над цим. Можеш мене за руку взяти? Ти мені дуже подобаєшся і я, не знаю, засмутилася через те, що мені показати, що це не взаємно. Власне, це і була вся причина. Просто я себе там накрутила, а тобі не сказала про це", - каже Юлія.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Михайло відповів їй взаємністю, йому дівчина теж подобається.

"Я здогадувалася, що я йому теж подобалася. Боже мій, мені ніби 14 років. Кошмар, чому це відбувається. Я така л*шара", - додала "Зайка" за кадром.

І потім Юлія "Зайка" запропонувала Михайлу поцілуватися. Вона зняла піджак, заявила, що скучила і дівчина злилася в поцілунку з "Холостяком".

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако кинувся з висоти заради колишньої дружини Андрія Богдана

Як повідомляв "Знай.ua", учасниці "Холостяк 11" попросили українців про допомогу: "Ботокс нікуди не подівся"

Знай.ua писав, Джессіка Чегі отримала троянду від "Холостяка" Михайла Заливако за поцілунок на підлозі