Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Після презентації нової пісні під назвою "Обійми", туру по Україні та відпочинку в Карпатах 34-річна повернулася до роботи в Києві.

Нещодавно Федишин дала велике інтерв'ю для програми "Поза очі", яке було опубліковано на YouTube-каналі "Інтеру". Раніше артистка пообіцяла, що відповідатиме на всі питання відкрито і відверто.

Так, під час бесіди Ірина згадала, як їй довелося відразу після народження сина Олега відправитися з ним у тур по Іспанії. На такий сміливий вчинок її наштовхнув чоловік і продюсер Віталій Човник.

"Чоловік вміє мене переконувати. Я подумала, що, можливо, це дійсно класна ідея і поїхала. Але виявилися дуже важкі гастролі. І гастролі, і материнство... Спочатку ми запізнилися на літак, а у мене було 4 концерти в один день заплановано. Таке у мене було шалене життя, я виступала і паралельно годувала, коли закінчувався концерт", - поділилася переживаннями Федишин.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що в коментарях під інтерв'ю деякі засудили Ірину за те, що вона полетіла в Іспанію з тримісячною дитиною на руках.

"Вибачте, але Іра дуже селючка. Як вона говорить?! Як сидить?! Зірка, йпрст. З тримісячною дитиною поїхати на гастролі в Іспанії?! Це як треба любити гроші!", "Одягнутися куди так? В студію каналу телебачення??? Зовсім неетично", - коментують користувачі мережі.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.