Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими знаменитість до недавнього часу ділилася безліччю публікацій зі свого відпочинку спочатку в Туреччині, а потім в Єгипті. Зараз же Леся Нікітюк зняла відео для TikTok, в якому також постав ведучий заходів, фіналіст "Ліги Сміху" на телеканалі "1+1" і автор, актор команди "Збірна Кременчука" Сергій Утянський.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

Телеведуча постала в піджаку і без штанів, невідомо, що під вбранням. Спочатку вона пальцем водила зверху вниз, а Сергій повторював ці рухи, тільки своїм тілом. Можна уявити, що Нікітюк управляє саме чоловічим "приладом". Потім же Утянський перестає реагувати на "управління" з боку Лесі і починає рухатися все швидше і швидше, а телеведуча підхоплює це і теж починає танцювати.

@lesianikitiuk

Ранкова гімнастика🥰

♬ original sound - sporttothin

"Навіть, коли дуже сумно, може підняти настрій😂", "Леся Обож обожнюю за цей настрій на цілий день", "Леся, Ти найкрасивіша", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Коментарі, скріншот: TikTok (Никитюк)
Коментарі, скріншот: TikTok (Никитюк)

Нагадаємо, Леся Нікітюк ледь обтягнула груди шовковою тканиною: немов Екзотичний метелик

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк показала фото зі шкільного альбому - не впізнали: "Наївна дівчина"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк вперше показала, як виглядала в школі: "Була красивою і без фільтрів"