Українські спортсменки Ірина Деха та Каміла Конотоп встановили Європейські рекорди у ривку, поштовху та за сумою багатоборства.

Дівчата завоювали сім медалей на чемпіонаті Європи з важкої атлетики в квітні, передає LB.ua.

У цих міжнародних змаганнях, де беруть участь 37 країн світу, саме наші спортсменки продемонстрували кращі результати, завоювавши на чотирьох відразу 8 золотих медалей і 2 бронзи.

Так, на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики українська спортсменка Аліна Марущак у ваговій категорії до 81 кг завоювала два "золота": у ривку - 109 кг і в сумі багатоборства - 236 кг і "бронзу" в поштовху - 127 кг.

скріншот з відео
скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

Каміла Конотоп у ваговій категорії до 55 кг завоювала три "золота": у ривку – 95 кг, поштовх – 113 кг і сумі багатоборства – 208 кг, ставши абсолютною чемпіонкою Європи.

І ще три золоті медалі у ваговій категорії до 76 кг напередодні завоювала Ірина Деха. За результатом змагань 113 кг – у ривку, 135 кг – у поштовху та 248 кг – у сумі багатоборства і стала абсолютною чемпіонкою Європи.

Також бронзову медаль у ваговій категорії до 45 кг, завоювала наша молода спортсменка Ангеліна Ломачинська, яка посіла третє місце у ривку.

На сьогодні збірна українських важкоатлеток - на другому місці в загальному заліку на чемпіонаті Європи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анна Різатдінова закликала підтримати нашу збірну в Міжнародний день спорту: "коронавірус завадив"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наступник Вірастюка Новіков показав світові силу України: відрив від суперників колосальний

Також «Знай.иа " писав, що Харківська патрульна встановила скажений рекорд України: Вірастюк відпочиває