Відомий український виконавець і підкорювач жіночих сердець Олег Винник поділився враженнями перед фінальним випуском шоу "Маска".

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що в суботу, 10 квітня, на телеекранах з'явиться новий випуск гіпершоу "Маска", який стане завершальним. У фінал вийшли Носоріг, Сонце і Дракон, один з яких стане переможцем, проте маски доведеться зняти всім.

Зіркові детективи в особі Олі Полякової, Насті Каменських, Андрія Данилка, Дзідзьо та Олега Винника вже передчувають фінальний випуск і заманюють шанувальників приєднатися до перегляду.

Олег Винник приділив останньому ефіру окрему серію фото на своїй сторінці в Instagram. Він постав у фіналі в чорних джинсах і темно-синій сорочці з принтом зебри. На одному зі знімків Виконавець показав вже момент після оголошення переможця, проте його ім'я залишилося в таємниці.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Історія найзагадковішого шоу країни довжиною в 12 ефірів на фінішній прямій! Увечері ви дізнаєтеся ім'я переможця і станете свідками розкриття всіх героїв гранд фіналу👏 🔥", - написав Олег Винник.

Пост Олега Винника в Instagram / скріншот
Пост Олега Винника в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники відзначили, що з нетерпінням чекають фінального бою учасників і будуть сильно нудьгувати за яскравим шоу.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що іноземна красуня ризикнула підкорити Олега Винника, Таюне варто нервувати: "Хочу любові...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник вже готує своїх підопічних до півфіналу "Голосу країни": діамант з Казахстану.

Також Знай.uа писав, що Винник на "Голосі країни" звернувся за допомогою до глядачів: тепер вони формують команду.