У мережі порівняли фізичні здібності принців Гаррі і Вільяма.

Відповідний відеоролик з'явився в популярній соціальній мережі TikTok.

Ролик складається з відеонарізок, на яких зображені представники королівської сім'ї. Принц Гаррі показаний спортивним хлопцем з величезною фізичною витривалістю, коли його старший брат Вільям не може самостійно пройти без каски і підстраховки по балці.

"Тепер ми знаємо, хто має гени",- підписав ролик автор.

@henrywales

now we know who got who's genes #fyp #foryou #pourtoi #princeharry #princessdiana #royals

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
♬ original sound - people’s royals

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Слова Маркл про весілля спростував архієпископ Кентерберійський: коли насправді одружилися Меган і Гаррі. Архієпископ Кентерберійський Джастін Велбі спростував твердження Меган Маркл про те, що вона вийшла заміж за принца Гаррі за кілька днів до офіційної пишної церемонії у Віндзорському замку в 2018 році.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Принц Гаррі вибухнув під час розбірок з Вільямом через Меган Маркл: "стався ще глибший розрив". Меган Маркл стала причиною сварки принца Гаррі зі своїм старшим братом Вільямом

Також «Знай.иа " писав, що Відповіді для Меган і Гаррі не буде? Траур за принцом Філіпом затьмарив плани Вільяма і Кейт. У 2021 році королівську сім'ю чекає знаменна дата - 10 Річниця весілля принца Вільяма і герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. З цієї нагоди пара планувала дати інтерв'ю ВВС, в якому мала намір, крім іншого, розповісти свою версію подій, щоб очистити репутацію королівської сім'ї, яку звинуватили в расизмі.