Перша леді України Олена Зеленська поділилася враженнями про свій візит до Туреччини.

Відповідний пост дружина президента України Володимира Зеленського виставила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Цей чудовий день промайнув як одна мить.
Дякую пану та пані Ердоган за ще один теплий та гостинний прийом.
До нових зустрічей!
",- написала Зеленська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прибули з візитом до Туреччини. В результаті зустрічі лідерів країн заплановано підписання низки двосторонніх угод. Крім того, вони проведуть засідання Стратегічної ради між Туреччиною та Україною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська домовилася: ще одна країна заговорить українською мовою. Олена Зеленський поділилася новим досягненням після офіційного візиту до Катару.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена Зеленська заговорила про аутизм:"необхідна підтримка протягом усього життя". У Всесвітній день поширення інформації про аутизм перша леді України Олена Зеленська вирішила висвітлити цю тему.

Також «Знай.иа " писав, що Зеленська про нове меню маленьких українців: у школярів зменшать цукор і хліб, але додадуть морську рибу. Олена Зеленська розповіла про нове меню українських школярів