У новому випуску "МастерШеф. Професіонали" кулінарам довелося пройти непрості випробування. Справитися з ними вдалося не всім.

За підсумком конкурсів за своє місце на проекті в битві чорних боролися Стелла, Микола Люлько, ігор, Микола Мигаль і Неля.

У кухарів було завдання приготувати точні копії різних предметів зі звичайних продуктів. Серед предметів були кеди, диск, троянда, яйця і не тільки.

Стелла готувала страву у вигляді перепелиних яєць у гнізді. Саме гніздо дівчина спекла з пісочного тіста з сиропом з додаванням хересу, з соусом з Філадельфії і цедри лайма, а яйця ― з мусу білого шоколаду, груші і желе з пюре груші і маракуї. Зовні повторити форму вдалося, проте Ектор зазначив, що не вистачає точності в деталях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Микола приготував троянду, але не врахував, що упаковку і нитку також потрібно відтворити. Саму троянду він виконав з буряка. Ектор назвав виконання занадто класичним і страві не вистачало оригінальності.

Микола Мигаль готував страву у вигляді цегли. Він зробив десерт з бісквітного коржа і різних кремів.

Лілія приготувала страву у вигляді колоди. Вона спекла бісквіт і просочила його ромом, соком Лиману і зробила шоколадний ганаш. Ектор відразу сказав, що блюдо схоже на дерев'яну колоду, але всередині не вистачало крему або мусу.

У Нелі було завдання приготувати клубок ниток. Вона вирішила зробити це з двох півсфер-на основі вершків, білого шоколаду і Філадельфії і другу з бісквіта, кедрового горіха і вишні. Нитки вона зробила з тіста для млинців. Блюдо було схоже на задумку, проте було недоготовленним, а нижній шар десерту і зовсім сухим.

Саме Неля і покинула проект в 10 випуску проекту.

Раніше ми повідомляли, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" порадувала пісним рецептом вінегрету.

Як повідомляв "Знай.uа", "МастерШеф. Професіонали " випуск 9, хто не зміг приготувати шедевр з простих продуктів і покинув проект.

Також "Знай.uа" писав, що Олена Філонова влипла в конфлікт з учасницею"МастерШеф".