Відома українська гумористка, яка починала свою кар'єру в команді КВК "Вінницькі перці" Ірина Сапонару продовжує радувати шанувальників виступами в "Жіночому кварталі", а також спекотними знімками в соціальних мережах.

Цього разу Ірина поділилася дуже відвертим кадром, на якому продемонструвала гострий погляд і шикарне тіло зі "slim конституцією".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Сопонару в мережі Instagram.

Публікація Ірини Сопонару, фото: Instagram
Публікація Ірини Сопонару, фото: Instagram

"Я сяятиму так яскраво, що це блищатиме в твоїх очах", - коротко підписала публікацію артистка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Поки не ясно, для кого саме зібралася сяяти Ірина Сопонару, проте ми точно можемо побачити новий стиль зачіски вічної "блонді". Ірина позує на темному фоні в одному піджаку, під яким ховаються витончені форми.

Також на фото можна помітити цікавий символ, який розташувався точно в центральній частині сонячного сплетення - загадкова тату у формі чи то капусточки, чи то смайлика, чи то символу якогось бренду, чи то масонський знак. Але це не точно!

Публікація Ірини Сопонару, фото: Instagram
Публікація Ірини Сопонару, фото: Instagram

Раніше повідомляли, до Школи леді нагрянув наглядач: "пацанки" навіть собаку і фалоімітатор не сховали.

Як повідомляв Знай.uа, зірка Кварталу Сопонару згадала найгірший "підкат" у житті: "Бачив вас у кошмарі".

Знай.uа писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" мало не влаштував НП на зйомках: реакція команди безцінна.