Актриса "жіночого кварталу" і учасниця Improv Live Show, яке щовівторка показує Новий канал, Ірина Сопонару потрапила в цікаву історію.

"Якось зі мною дуже "оригінально" фліртував хлопець, - розповіла гумористка за лаштунками шоу. - Він підійшов і почав говорити:"Ой, ви знаєте, мені здається, що я вас десь бачив". Я-то почала загравати у відповідь, жартувати. Відповіла: "напевно, уві сні?"А він мені на це:"так, напевно, в кошмарі". Все, завіса".

Ірина Сопонару зізнається, що не обділена чоловічою увагою. Вона часто ходить на побачення, навіть за кордоном. Але найкраще все одно сталося в Україні.

"Саме кльове побачення в моєму житті пройшло в музеї темряви в Києві, - говорить Сопонару. - Ти ніби проживаєш там. Екскурсію, до речі, проводить незрячий гід. Триває все досить довго, але "експірієнс" нереально крутий".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Одними побаченнями, звичайно, ніколи не обходиться.

"Чоловіки дарують мені абсолютно різні подарунки. Я прихильниця ювелірних виробів, прикрас – - каже учасниця шоу Нового каналу. - Але цікаво, що найцінніший презент отримала від своєї подруги. Це діамантові сережки. Тепер вона той чоловік, з яким я зустрічаюся (сміється)".

Раніше ми повідомляли, переможниця "Від пацанки до панянки" Мазур приготувала шаурму без шкідливих продуктів, рецепт на кожен день

Як повідомляв "Знай.uа", "інопланетяни" зацікавилися милою Кузнєцової з бюстом 15-го розміру, так і кружляють навколо.

Також "Знай.uа" писав, що пацанки не змогли відкрити в собі жіночність і покинули Школу леді, хто не засвоїв важливі уроки.