Популярна українська співачка, часта гостя багатьох розважальних телевізійних шоу Тіна Кароль продовжує радувати свою мільйонну армію відданих фанатів. Цього разу Тіна зробила фанатам "сюрприз" навіть нічого не роблячи. А фішка в тому, що фанатам просто не вистачає контенту з офіційних сторінок Тіни в соціальних мережах і вони беруться за самодіяльність.

Не секрет, що Тіні давно приписують палкий роман з її молдавським колегою, співаком Даном Баланом. Цього разу шанувальники вирішили просто "вилизати" цю тему до дна.

Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот з youtube
Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот з youtube

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Тіни Кароль і Дана Балана "dantinfan" в мережі Instagram.

"Можна я заберу твого Дана?", - вирвали спекотну фразу з відео шанувальники.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На опублікованих кадрах можна помітити, як Дан і Тіна йдуть разом перед черговими зйомками шоу "Голос країни". Тут шанувальникам дуже подобається, як Дан в один прекрасний момент взявся міцно за ніжну шийку Тіни і до кінця відео, ми можемо спостерігати таке відкрите "сполучення" тіл зірок на очах у всіх.

Публікація dantinafan, скріншот: Instagram
Публікація dantinafan, скріншот: Instagram

Також важливо зазначити, що Тіна зовсім не проти подібних знаків уваги з боку молдавського артиста. Ну, як бачимо.

Раніше повідомляли, донька Світлани Лободи заспівала не гірше матері, їй всього 10: "Шалено пишаюся".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль показала найсолодше здивованому Потапу, ці фокуси не для Каменських.

Знай.uа писав, в Ольгу Сумську вселилася спокуслива Дженіфер Лопез - "Я ризикнула!".