Мішель Андраде, Даніель Салем, Джимі Воха-Воха та Олексій Суханов розповіли, як їм вдалося заговорити українською мовою.

Наприклад, болівійка Мішель Андраде перекладає пісні з іспанської на українську. Дівчина згадує, як у 13 років її сім'я перебралася з Болівії на батьківщину батька-українця, і у шкільні роки весь клас сміявся з її акценту. Дівчина тоді серйозно зайнялася українською мовою і старанно читала щодня. Старання дали результат, адже зараз співачка говорить українською вільно.

Виконавець головної ролі у комедії "Скажене весілля" французький актор Джиммі Воха-Воха також вправляється в українській. На вивчення українських реплік афрофранцузу дали лише два дні. Актор зараз займається українською щодня онлайн.

Мішель Андраде, кадр з відео
Мішель Андраде, кадр з відео

Джиммі Воха-Воха, кадр з відео
Джиммі Воха-Воха, кадр з відео

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Актор та ведучий телеканалу "Україна" Даніель Салем вправляється в українській мові, читаючи "Кобзар". Він також найняв викладача і зараз розмовляє українською просто чудово.

Телеведучий та колишній російський журналіст Олексій Суханов, який у 2012 пройшов кастинг на українське ток-шоу, зараз також демонструє бездоганну українську. Він зізнається, що від початку війни був на боці України і вирішив жити тут. А згодом й отримав громадянство. Розповідає, що вчив мову з викладачем щодня по 2,5 години.

Олексій Суханов, кадр з відео
Олексій Суханов, кадр з відео

Даніель Салем, кадр з відео
Даніель Салем, кадр з відео

Нагадаємо, Оля Полякова показала переможця Маски: хто ховався під образом "Сонця". Підійшло до завершення неймовірне шоу "Маска"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огневич захистила честь України на футбольному полі і підкорила " Олімпійський". Злата Огневич розповіла, як готувалася до важливої місії

Також "Знай.ua" писав, Злата Огневич готується до майбутнього весілля: "Я твоя…". Огневич поділилася важливою новиною з шанувальниками