Відома українська виконавиця Злата Огневич поділилася з шанувальниками радісною новиною. І мова не тільки про можливе весілля.

Співачка представила на всіх цифрових майданчиках свій новий трек. Дівчина стверджує, що саме ця пісня і стане саундтреком до її майбутнього весілля.

Саме таким незвичайним способом, жартує Злата, вона зазиває свого майбутнього нареченого і своє весілля.

" Я ТВОЯ ЄДИНА ♥ Саундтрек мого майбутнього весілля. 💍 💐 Вже гарною традицією для мене стало те, що історії в піснях, які я співаю, втілюються в реальність. Саме тому-я написала новий сингл, яким закликаю свого майбутнього нареченого та своє очікуване весілля. 👰 Трек вже доступний на всіх цифрових майданчиках!📲 🎧 ",- написала Злата.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від новини про новий трек і засипали Огневич масою компліментів і поздоровлень.

" Ого як круто👏 ось це крок 🔥 🔥 🔥 Малятко Моя❤️", " Малятко)) привітаю тебе і готую вже гарний номер тобі на весілля🎉", " стільки позитиву в цій пісні!!👏 😄 👏 😄 👏 😄 👏 😄 Супер, нехай все буде так як ви хочете!!😉 🥰 😃 🕊 ", "Дуже рада, що такий меседж у пісні!!! Бажаю знайти неповторного єдіного якомога швидше, щастя вам!!!! Я впевнена, що це буде гідна людина, яка перевершить усі очікування. Я думаю, що ваше серце буде наповнене коханням.", "Хай мрії обовязково здійсняться💫 🙏", " хочу бачити вас наступною "холостячкою", і щоб ви знайшли своє кохання, і пісня втілилася у життя💌 💐", " поздравльяю! Дуже красиве і ніжне виконання! Щастя і любові вам навік!!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Злата Огневич вляпалася в скандал під час виконання Гімну України, тонкий голосок і декольте до пупка.

Як повідомляв "Знай.uа", Злата Огневич влаштувала Етюд в рожевих тонах, відкривши саму соковиту частину

Також "Знай.uа" писав, що Злату Огневич дорікнули за занадто глибоке декольте під Гімн України, співачка різко відповіла.