Колумбія-країна з величезною кількістю природних пам'яток, які по праву вважають чудесами світу. Серед них-Каньйон Чікамоча, другий за величиною і протяжності в світі. Ведуча тревел-шоу " Орел&Решка. Чудеса світу", яке показує Новий канал, встигла не тільки насолодитися його пейзажами, а й знайшла собі екстремальну розвагу.

Знімальна група проекту побувала на 180-метровому водоспаді Хуан — Курі-він входить в 30 найкрасивіших водоспадів Південної Америки.

"Тільки вдумайтеся: тисячі літрів води щодня зриваються вниз з висоти в 50-поверховий будинок. Таке враження, що ця скеля плаче від щастя, що її оточує така фантастична природа, — описала побачене Василиса".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Крім красивого виду на водоспаді є і розваги-екстремальний спуск по мотузці. Влаштовано це так: спочатку на тебе надягають екіпіровку, потім проходиш короткий інструктаж і вперед — в прірву! Упустити такий шанс ведуча тревел-шоу не могла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Там дуже слизько. Один невірний рух і можна дуже боляче вдаритися коліном. Але головна перешкода - не слизький грунт під ногами, а потужні потоки води, які градом падають на обличчя, — поділилася враженнями ведуча «Орла&Решки. Чудеса світу " на Новому каналі. - Вода, якою я захлиналася, м'яко кажучи, відволікала від шалено приголомшливого пейзажу. Але метр за метром, мало-помалу я увійшла в смак. Відчувала себе Анджеліною Джолі в ролі Лари Крофт, коли вона така вся крута стрибала по скелях. Мокрий, слизький, брудний, але прикольний досвід".

Раніше ми повідомляли, зірка "Орла і Решки" потрапив у світову столицю криміналу.

Як повідомляв "Знай.га", Дантес потайки від Дорофєєвої" спробував " мусульманський Tinder.

Також "Знай.га" писав, що зірка "Орла і Решки" дивом не спалив собі нутрощі в Мексиці.