Народний артист України Володимир Горянський розповів, як перехворів коронавірусом і чи збирається робити вакцинацію.

Детальніше про це актор розповів в інтерв'ю для "Світського життя".

Володимир Горянський вже більше 40 років підкорює український театр і кіно своїм талантом. Багато хто встиг запам'ятати його за роллю в серіалі" Слуга народу", де він зіграв олігарха Рустема Маматова.

Зараз Горянський активно виступає в театральних постановках, гастролюючи з однієї області України в іншу, де ще не встигли ввести локдаун.

В інтерв'ю Каті Осадчій Володимир Горянський розповів, що зовсім недавно перехворів коронавірусом COVID-19 у важкій формі. Він буквально був залежний від кисню, проте підключення до апарату ШВЛ не знадобилося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Горянський / скріншот з відео
Володимир Горянський / скріншот з відео

"Я нікому не побажаю цього. Я хворів важко. Я лежав у "Феофанії" і дуже дякую тим фахівцям, які мною займалися – це герої, чесно скажу. У мене ураження (легенів - прим. ред. ) було 70%", - заявив народний артист.

Актор зазначив, що за нормами він ще не може виступати, а повинен знаходиться на лікарняному. Однак, його дружина його виходила і зараз він відчуває себе в порядку.

На питання Каті Осадчої про те, чи збирається він робити щеплення від коронавірусу, Горянський відповів позитивно.

"Вакцину робити треба, але зараз у мене ще є антитіла, і вони ростуть. Але, якщо вони закінчаться, то потрібно буде робити. Тільки не знаю яку. Ви знаєте, це питання так політизували вже", - уклав актор.

Нагадаємо, що відома українська співачка Камалія потрапила в клініку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Булітко не вірить, що українці готові дотримуватися карантину і сидіти вдома.

Також Знай.uа писав, що син 90-річного Чапкіса закликав українців молитися, батько у важкому стані: одна надія на Бога.