Навесні, поки ще погода оманлива, так класно загорнутися в затишний плед або лягти всією сім'єю на диван перед телевізором і насолодитися у вечір якимось крутим кіно. А що можна подивитися всією сім'єю – знає ведучий Improv Live Show (шоу показує Новий канал) Олександр Педан.

"Джон Вік»

- Нещодавно з Лерой (старшою дочкою ведучого – прим. ред.) підсіли на» Джона Віка", – розповідає зірка Нового каналу. - Це бойовик. Фільм сподобається і чоловікам, і жінкам, тому що тут є герой, який виживає за будь – яких умов (а ще в головній ролі – Кіану Рівз, - прим.ред.) з маленькими дітьми його, звичайно, не подивишся, але з тінейджерами – легко. Захоплюючий сюжет і дуже якісна і красива зйомка.

"Як приручити дракона»

- Моєму синові Маріку-чотири роки. І він фанатіє від динозаврів і драконів, – ділиться Педан. - Так що нещодавно ми з ним вирішили подивитися серію мультфільмів «Як приручити дракона». І це перший повнометражний мультик, який Марік додивився до кінця. Він дуже легкий і якісно промальований. І буде цікавим для дітей сучасного покоління.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Олександр Педан, фото: instagram
Олександр Педан, фото: instagram

"Останній танець»

- Зараз дивлюся документальний серіал від Netflix під назвою "Останній танець", - каже ведучий. - Це історія для всіх, хто в 90-і роки вболівав за баскетбольну команду Chicago Bulls і фанател від Майкла Джордана. Серіал показує їх останній Зоряний сезон.

Ви побачите і найяскравіші моменти ігор, і всю історію рекламних контрактів Майкла Джордана, і відносини в команді, і сучасні коментарі від цих гравців. Нереально цікава і мотивуюча історія для тих, хто любить спорт.

«Тенет»

- Хочеться порадити абсолютно різні фільми. Тому останній у моєму списку-наукова фантастика "Тенет". Його можна подивитися разом зі своєю половинкою, тому що для дітей він занадто складний, – радить зірка. - Якщо загуглити назву фільму, то побачите, що його називають сучасною «матрицею». І я приєднуюся до цих слів, тому що дійсно треба дивитися дуже уважно. Але просто згадайте свої емоції під час перегляду «матриці», коли фільм закінчується, а у тебе – мурашки по шкірі. Намагаєшся скласти всі факти разом, щоб зрозуміти, що ж таке неймовірне придумав автор.

Фільм знімав Крістофер Нолан, який спеціалізується на подібних фільмах, тому, як то кажуть « " лайк, не дивлячись»

Раніше ми повідомляли, зірка "Орла і Решки" потрапив у світову столицю криміналу.

Як повідомляв "Знай.uа", Дантес потайки від Дорофєєвої" спробував " мусульманський Tinder.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і Решки" дивом не спалив собі нутрощі в Мексиці.