Чоловік звернувся за медичною допомогою з делікатним і незвичайним випадком. Про це розповіли в Facebook Київ Оперативний.

"Незвичайний виклик. Чоловік насунув на статевий орган гайку, а зняти її не зміг. Буває, і це зовсім не смішно! Медики лікарні, що на Петра Запорожця 26, куди був доставлений потерпілий, звернулися до рятувальників КАРС - самостійно вони не змогли впоратися з такою екстраординарною проблемою. Порятунок цієї частини тіла вимагає спеціального обладнання, обережності і ювелірної точності", - сказано в повідомленні.

На щастя для самого чоловіка і його статевого органу, рятувальники і медики змогли впоратися з цією тонкою справою і чоловік не отримав ні подряпини.

"Будьте обережні, не експериментуйте зі своїм тілом за допомогою сторонніх предметів. Рятувальники, звичайно, вас виручать, але обставини можуть бути зовсім різними", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, у Києві виявили кладовище з минулої епохи: ретро-красуні.

Як повідомляв "Знай.uа", копи затримали лікарів, які видавали трупи за гроші: незаконно прискорювали похорон. У російському Брянську були затримані 18 учасників організованої групи, включаючи 11 патологоанатомів обласної лікарні №1, які незаконно брали гроші за прискорену видачу тіл померлих. Цю суму називає слідство, проте місцеві жителі впевнено говорять про те, що місцеві медики займаються подібним вже довгі роки. Зараз же було порушено справу, у підозрюваних провели обшуки вдома. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Також "Знай.uа" писав, що п'яні Підлітки осквернили святу пам'ять українців і прикинулися панками.