У мережі показали один з наймиліших моментів програми "Орел і Решка" за участю Наді Дорофєєвої і Володимиром Дантесом.

Відповідний ролик опублікували на фан-сторінці співачки в TikTok.

Відомо, що українські виконавці Надя Дорофєєва і Володимир Дантес взяли участь у зйомках ювілейного сезону програми "Орел і Решка". Подружжя відправилося на зйомки в столицю Йорданії Амман. За підсумками жеребкування Надя Дорофєєва отримала золоту карту і відправилася отримувати найрозкішніші послуги в країні.

За час своєї подорожі виконавці зарядили глядачів величезною дозою позитиву і любові, а фінальна сцена привела фанатів в розчулення. Коли Дорофєєва і Дантес нарешті зустрілися на даху готелю "Амман Ротана", щоб поділитися враженнями, співачка стрибнула на руки свого коханого і їх мало не віднесло за кадр.

"А тут-то до кінця даху не далеко, можемо ось так еге-е-е-ей", - прокричав Дантес.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

@dorofeeva_21

Кайфф😍 #рек #дорофееваидантес @nadyadorofeeva @vladimirdantes

♬ оригінальний звук - Фан о DOROFEEVA🔥

Після емоційної розповіді Дорофєєвої про свої пригоди, Володимир Дантес вирішив дорікнути чоловікові за те, що вона прийшла з порожніми руками при наявності золотої карти. Він у свою чергу витратив половину грошей на подарунок коханої, піднісши їй мініатюрну обручку.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва "підтримала" Володимира Дантеса після нелегкого визнання: "мізків там немає...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дорофєєва видала, як Дантес робить її щасливішою: "приносить задоволення".

Також Знай.uа писав, що підопічні Дорофєєвої розповіли, яка співачка в роботі:"повна свобода".