Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами в своєму Instagram.

Нещодавно 32-річний виконавець розповів у своїх Insta Stories, що вирішив подивитися новий 4-годинний фільм всесвіту DC "Ліга справедливості Зака Снайдера". Володимир ще раз переконався, що всесвіт "Marvel – топ".

При цьому артист обурився, що в DC знімається ізраїльська акторка Галь Гадом, відома за роллю диво-жінки. На думку Дантеса, талановита красуня повинна перейти до Marvel.

Галь Гадот, фото з Instagram
Галь Гадот, фото з Instagram

"Єдине через кого можна дивитися фільми DC – Галь Гадот. Знаєте, що найжахливіше в DC? Те, що там знімається Галь Гадот. Я вважаю, що вона повинна зніматися лише в Marvel. Чому Marvel провтикали Галь Гадот, я не розумію", - сказав Дантес.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Володимир Дантес, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала, хто її розважає, коли Дантеса немає вдома. Співачка показала, як проводить свій вільний час.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва проміняла легенду "X-Фактора" на просту диспетчерку в "Голосі країни".

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес розкрив секрет "Саші": "Доба без сну, давали ляпаса".

Також портал Знай.uа писав, як учасник "Голосу країни" залишив Надю Дорофєєву ні з чим: "Боже, бідолашна".