Відома українська виконавиця Оля Полякова провела спортивне тренування в прямому ефірі разом з дочкою Машею.

Відповідний ролик співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що під час карантину Оля Полякова запустила другий сезон свого шоу в Instagram "Полявідіння". У нових випусках співачка зробила акцент на спортивних заняттях, догляді за собою та інших темах здоров'я.

Цього разу Оля Полякова вирішила влаштувати ранкове тренування в компанії дочки Марії-вправи були спрямовані на сідниці. Виконавиця зазначила, що локдаун є відмінним приводом, щоб підтягнути тіло до літа і втягнутися в процес тренувань.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Перед початком тренування Полякова помітила, що її дочку дуже складно витягнути з кімнати, а тим більше вранці. Співачка порівняла Марію з міллю, яка живе в шафі і вилазить лише за їжею.

"Цю печеру я називаю платтяною шафою, а її – міллю. Тому що вона виходить зі своєї кімнати тільки поїсти. І то, забирає тарілку і йде туди з цією тарілкою. Тому я завжди їй кажу: "Ну шо, моль вилізла з шафи? Ти свою шубу доїла вже?",- розповіла Полякова.

Також співачка похвалилася сідницями, які встигла накачати, і показала сідниці дочки Маші, які складають їй явну конкуренцію.

Нагадаємо, що Оля Полякова пообіцяла навчити особливим умінням:"Все в прямому ефірі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Данилко не стримався і розцілував живіт Олі Полякової.

Також Знай.uа писав, що Полякова з Данилком змусили українців нервувати.