Відомий український гуморист Олександр Пікалов розповів про роботу з "Жіночим кварталом", а також прокоментував чутки про свою смерть.

Детальніше про це комік розповів в інтерв'ю для "Світського життя".

В першу чергу Олександр Пікалов вирішив ще раз привітати свого колегу Євгена Кошового з Днем народження, якому подарував три мініатюрні пляшечки віскі та 3 зелених яблука, назвавши це "щасливим чоловічим ранком".

Крім цього, Олександр Пікалов зазначив, що керівництво над "Жіночим кварталом" не викликає ніяких конфліктів з Євгеном Кошовим, який взяв керівництво над "Вечірнім кварталом". Він заявив, що вони практично не перетинаються і живуть окремим життям.

Олександр Пікалов / скріншот з відео
Олександр Пікалов / скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"З дівчатками мені дуже подобається. Ми не перетинаємося, хлопчики з дівчатками. Ми як раніше: гімназії чоловіча і жіноча. Так і в нас - жіночий і чоловічий квартал. Керувати жінками, офіційно - це дуже приємно!",- заявив Пікалов.

Комік також прокоментував чутки про те, що він помер, які нещодавно почали з'являтися в мережі. Він заявив, що його це неабияк повеселило, проте він не знає, звідки виросли ноги у цієї новини.

"Мені було весело, мамі було складніше. Ну а що, колектив як колектив - реготали. Вінок ніхто не подарував - жмоти!",- розповів Олександр Пікалов.

Нагадаємо, що Євгену Кошовому з "Квартал-95" влаштували ранок щастя з віскі і яблуками: "дуже задоволений".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пікалов з " Квартал 95 "вивалив" гідність "прямо на зйомках:"Чакра відкрилася".

Також Знай.uа писав, що Олександр Пікалов похвалився своїми байками, підготовлені до відкриття мотосезону.