Українська прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар заявила про "детокс" від соціальних мереж.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Нещодавно Катерина Кухар разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим прибули на Шрі-Ланку на відпочинок. Балерина не відразу вирішила виходити на зв'язок в соціальних мережах, давши собі можливість влаштувати 18-годинний "детокс".

"18-годинний digital-detox пройшов успішно...✔️ Це моя перша тривала перерва за довгий час і хочу сказати, що тепер я буду частіше давати собі цю можливість.🤗 # likeit Ми прибули на Шрі-Ланку, занурилися в відчуття безлюдного острова і не збираємося його втрачати...🏝 Я піду розчинюся з Індійським океаном, піском і колоритними текстурами... і кожному з вас бажаю прекрасних вихідних!",- написала прима-балерина під постом.

Пост Катерини Кухар в Instagram / скріншот
Пост Катерини Кухар в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

До публікації Катерина прикріпила кілька знімків Індійського океану, який відкривається з їхнього будиночка. А вже в наступному пості і сама випробувала водичку в басейні, показавши кілька фотографій в бікіні.

У коментарях шанувальники побажали Катерина Кухар і Олександру Стоянову приємного відпочинку і відзначили красу місця, в якому вони опинилися.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Катерина Кухар ростить собі заміну: ця дівчинка здатна підкорити "Танці з зірками".

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Кухар поділилася, як вона підтримує форму на карантині.

Також Знай.uа писав, що балерина Катерина Кухар зізналася, як її" експлуатує "чоловік:"самий деспотичний".