У Волинській області співробітники Державної прикордонної служби України затримали автобус з громадянами Білорусі, які намагалися проїхати за підробленими документами.

Про подробиці події пише прес-служба ГВС.

Повідомляється, що в контрольно-пропускному пункті "Дольськ" зупинили автобус, що прямував з Білорусі в Україну. В ході перевірки прикордонниками ПЛР-тестів пасажирів один з інспекторів засумнівався в достовірності документів.

Автобус / фото: ДПСУ
Автобус / фото: ДПСУ

В ході більш ретельного вивчення результатів лабораторії прикордонникам вдалося з'ясувати, що довідки у пасажирів підроблені. Це було зрозуміло по тому, що бланки сильно відрізнялися від оригінальних, а також на них не було вказано необхідних реквізитів. У кількох пасажирів довідки були навіть однакові за номером.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

ПЛР-тести / фото: ДПСУ
ПЛР-тести / фото: ДПСУ

Співробітники ДПСУ відмовили громадянам Білорусі у в'їзді на територію України, а також повідомили в Національну поліцію про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.258 КК України.

Зазначимо, що з 22 березня всі іноземці, які хочуть потрапити на територію України, зобов'язані надати негативний результат ПРЦ-тесту на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до перетину кордону.

Нагадаємо, що в Україну під виглядом ялинок пересилали зброю з Канади-видав "ствол".

Як повідомляв портал Знай.uа, на кордоні далекобійники побили колегу, якого пропустили без черги - "хитрі платять і їдуть".

Також Знай.uа писав, що українок вивозять з окупованих територій у сексуальне рабство: поліція безсила.