Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач розповів чи важко йому було пародіювати корейського виконавця PSY-я і Тіну Кароль на "Ліпсінк батлі".

Детальніше про це комік розповів в інтерв'ю для "Світського життя".

Катя Осадча поцікавилася у Юрія Ткача чия пародія йому далася складніше - PSY-я або Тіни Кароль. На що комік відповів, що складніше виявився корейський виконавець.

"PSY-я було дуже важко робити, тому що потрібно тримати абсолютно весь образ. Ліпсінг і його цей трикутник такий нерухомий. А Тіна Кароль, це розумієте - Тіна після карантину. У моєму образі тоді, вона просто стояла і не рухалася. Це, звичайно, ж було легше",- розповів Юрій Ткач.

Також комік зізнався чи було йому важко вивчити корейські слова пісні PSY-я. За словами Ткача, він пару днів ходив по дому і постійно повторював рядки пісні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Я не знаю, що це означає. Тому що у мене не було часу роздуплитися, що це таке. Але Ліза вивчила це швидше за мене і тому прямо там, на "Ліпсінгу" вона прям "шмальнула" ці слова зі мною",- розповів комік.

В інтерв'ю Ткач зізнався кого пародіює у вузькому колі друзів - це виявився Михайло Поплавський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач з " Квартал 95 "розсмішив фото з улюбленими дівчатками:" вираз обличчя...". Нещодавно знаменитість виставив кумедний сімейний знімок з красунею-дружиною Вікторією та їх донькою, 6-річною Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихту Ліззі".

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Додати трохи кардіо", - донька Юрія Ткача з" Квартал 95 " змусила худнути. Сім'я ткачів вирішила відкрити сезон роликів, адже на вулиці вже справжня весна і за вікном досить тепло.

Також «Знай.иа " писав, що Юрій Ткач відростив пишну шевелюру:"купив собі нову шампуньку". Юрій Ткач розсмішив своїх підписників черговою кумедною витівкою.