Тіна Кароль у балаклаві заінтригувала секретом, який турбує багатьох

Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль повідомила про backstage нового кліпу.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Тіна Кароль, якій приписують таємний роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, опублікувала відповідний Відеоролик. Артистка також дала підказки, які потрібно знайти в кліпі.

"Backstage нового кліпу ! Складно акторськи, фізично, але неймовірно цікаво і концептуально. Дивись кліп на @youtube, знайди підказки до секрету... 😜", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зухвала школярка звинуватила вчителя в цькуванні, судити будуть мати

У Конотопі, що на Сумщині 13-ти річна школярка звинуватила вчителя в цькуванні. Виявилося, підліток сама спровокувала вчителя на непедагогічні дії і зняла це на відео.

Батьки Школярки звернулися в поліцію і заявили, що вчитель чіплявся до їхньої дочки і без причини нахабно виштовхав з класу.

Дізнавшись, що батьки Школярки написали на нього заяву, педагог написав зустрічну заяву і розповів свою версію конфлікту, яку підтвердили учні, які і стали свідками конфлікту.

Катерина Кухар втекла від шанувальників на" безлюдний " острів

Українська прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар заявила про "детокс" від соціальних мереж.

Нещодавно Катерина Кухар разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим прибули на Шрі-Ланку на відпочинок. Балерина не відразу вирішила виходити на зв'язок в соціальних мережах, давши собі можливість влаштувати 18-годинний "детокс".

Катерина Кухар / фото : instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Катерина Кухар / фото : instagram.com/ekaterinakukhar_official/

" 18-годинний digital-detox пройшов успішно...✔️ Це моя перша тривала перерва за довгий час і хочу сказати, що тепер я буду частіше давати собі цю можливість.🤗 # likeit ми прибули на Шрі-Ланку, занурилися в відчуття безлюдного острова і не збираємося його втрачати...🏝 Я піду розчинюся з Індійським океаном, піском і колоритними текстурами... і кожному з вас бажаю прекрасних вихідних!",- написала прима-балерина під постом.

П'ята седмиця Великого посту-2021: про що важливо не забути в священний тиждень

З 12 по 18 квітня пройде П'ята седмиця Великого посту в 2021 року – Про що важливо не забути на цьому тижні.

У П'яту седмицю Великого посту Церква традиційно під час богослужіння підбадьорює і втішає тих, що постять тим, що вони пройшли вже половину шляху. Цього тижня, як і на всіх інших седмиць Святої Чотиридесятниці, служиться Літургія Передосвячених Дарів.

Церква, фото: ua.depositphotos.com
Церква, фото: ua.depositphotos.com

"ПриватБанк" онлайн відправляє українців в країну "втрачених" речей

На "ПриватБанк" ллються тонни негативу, а все через те, що клієнти продовжують скаржитися на сервіс фінустанови.

На цей раз через помилку адміністратора клієнт втратив купу часу, а в результаті і немаленьку суму грошей.

ПриватБанк, фото: скріншот YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот YouTube

" я оформив рахунок в недержавному пенсійному фонді через Приват24. Спочатку там відображалася адреса адміністратора фонду, куди потрібно було відправити пакет документів. Але потім ця адреса пропала. Я звернувся за цією інформацією у формі онлайн допомоги на сайті ПриватБанку.

Свинина зустріне великодні свята різким подорожчанням: скільки доведеться віддати за шашлик

В Україні найближчим часом почне дорожчати м'ясо через сезон шашликів, що насувається.

Повідомляється, що з 12 по 18 квітня 2021 року в Україні почнеться процес подорожчання м'яса. Експерти в цій галузі заявили, що підняття цін відбудеться через збільшений попит на свинину в період "довгих" вихідних на початку травня.

М'ясо / скріншот з відео
М'ясо / скріншот з відео

Відомо, що з 1 по 4 травня, а також з 8 по 10 травня в Україні будуть офіційні вихідні, а це означає, що люди масово кинуться на природу з шашликами. Звідси і зростання попиту на м'ясо. Завдяки цьому закупівельна ціна на живу вагу зросте, приблизно, до 43-44 гривень за кілограм.