Військовослужбовець з позивним "Злий" став контрактником в окремій механізований бригади ЗС України щоб захистити нашу країну від російського агресора.
Історію українського військовослужбовця розповіли на фейсбук-сторінці Операції об'єднаних сил.
Військовослужбовець з позивним "Злий" родом з Луганська. До 2014 року в армії не служив, але був учасником у кількох патріотичних акціях Майдану.
"Для мене все почалося навесні 2014 року... У квітні по Луганську вже ходили сепаратисти зі зброєю. І мені патріотично налаштований житель повідомив, що якщо я хочу зберегти здоров'я своєї сім'ї, краще виїхати з міста, адже я був у списку сепаратистів, як учасник кількох патріотичних акцій на Майдані. На наступний же день я виїхав до столиці"– розповідає "Злий".
Незабаром чоловік дізнався, що в Луганську набирають людей в батальйон територіальної оборони. І вже в травні "Злий" був на Луганщині і звільняв місто Щастя. Це був його перший бій і перша штурмова операція. Також солдат ЗСУ брав участь у бойовій операції під Металістом.

фото: ООС
фото: ООС

За словами "Злого", у воїнів – уродженців Луганщини та Донеччини є особлива мотивація.
"Я буду воювати, поки не звільню свій дім і свою землю від окупантів. А для повної деокупації наших земель, важливо забезпечити ще й інформаційну складову серед населення - виключити доступ і сигнал на окупованих територіях для російських ЗМІ",- розповідає захисник.
У військовослужбовця є дружина і діти. Чоловік вже третій рік поспіль не може потрапити на день народження сина, Бо війна - є війна.
"Не хочу себе картати, якщо раптом поїду, а тут хтось загине",- ділиться думками"злий".
Контрактник зазначає, що сьогодні дуже важливу роль у підготовці української армії відіграють навчання, які проводяться нашими іноземними партнерами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Захисники України відпрацювали найважливішу навичку в умовах конфлікту: "щоб готуватися"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розвідник з позивним "Фанат" згадав, як часто доводиться ризикувати життям заради мирного неба над головою: "Прострелено було все"

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Командир легендарної 93-ї розповів, як воїнам ЗСУ вдається вистояти проти ворога: "головне - не втратити контакт з противником"