Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

А зараз стало відомо, що на Дні народженні своєї дочки Алли-Вікторії Філіп Кіркоров виспівував українські пісні разом з Ані Лорак.

Під акомпанемент Ігоря Крутого вони виконали пісню"Рідна мати моя". Інші гості підспівували і знімали все на телефон.

"Серед запрошених в особняк Кіркорова гостей також були помічені Андрій Малахов, Яна Рудковська, Ігор Крутой, Олександр Буйнов, колишній чоловік Лорак-Мурат Налчаджіоглу",- передає телеграм-канал "PavlovskyNews".

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У артиста видалися насичені вихідні. Адже знаменитість відзначав не тільки день народження доньки але і взяв участь у зйомках програми "Що? Де? Коли?", де Кіркоров став Місячним гостем в клубі знавців.

"Сьогодні настала справжня весна! Сонячний день завершився яскравим вечором в Ненудному саду, де я став місячним гостем в клубі знавців "Що? Де? Коли?» @chto_gde_kogda
Гарний фінал запам'ятовуючого вікенду... Як пройшли мої вихідні дізнаєтеся 30-ого квітня",- написав артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров спробував з Ксенією Собчак свій "перший раз": "карколомні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ані Лорак нарвалася на критику через дивне вбрання: "Скупила всі сміттєві пакети"

Також «Знай.иа " писав, що Філіп Кіркоров схопив Лорак і заговорив про молоді таланти: "завжди буду поруч"