Пішов з життя начальник Південного управління Прикордонних військ України генерал-лейтенант Бондар Володимир Михайлович. Про це розповіли в Державній прикордонній службі України в Facebook.

"Сьогодні, на 76-му році життя, від ускладнень, викликаних хворобою на COVID-19, пішов з життя перший начальник Південного управління Прикордонних військ України, ветеран Держприкордонслужби України, Почесний прикордонник України, генерал-лейтенант Бондар Володимир Михайлович", - сказано в повідомленні.

Відомо, що всю свою службу Володимир Михайлович присвятив справі охорони державного кордону, з яких дев'ять років він очолював Південне управління Прикордонних військ України. Його наполегливість, завзяття і професіоналізм стали запорукою успішності розвитку південного кордону нашої Батьківщини.

"Прикордонники висловлюють щирі співчуття родині та близьким Володимира Михайловича. У наших серцях і спогадах він залишиться вірним другом, надійним товаришем, чуйною людиною, яка готова була в будь-який час прийти на допомогу, дати пораду, підтримати. Вічна вам пам'ять і Царство Небесне! Покойтесь зі світом!",- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше ми повідомляли, у Львові вшанують легендарного капелана Андрія Дуду.

Як повідомляв "Знай.uа", у Харкові страшна ДТП забрала життя майора поліції.

Також "Знай.uа" писав, що не стало молодої зірки популярного серіалу.