Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко, Дзіздьо (Михайло Хома) і Олег Винник завершилося.

У суботу, 10 квітня численні телеглядачі і знамениті детективи намагалися відгадати, хто ховається під масками Носорога, Сонця, Дракона і запрошеного гостя Рака в гранд фіналі.

Носорогом виявився український актор Олексій Тритенко, Драконом - Арсен Мірзоян, запрошеною зіркою, Раком - Ірина Білик, а переможницею шоу стала Злата Огнєвіч, яка ховалася під костюмом Сонця і вражала своїм вокалом на кожному виступі. Втім, не всі шанувальники проекту залишилися в захваті від перемоги Злати, адже співачка вже намагалася заплутати фанатів і детективів, з'явившись під маскою Ворона в дев'ятому випуску шоу.

Під постами на офіційному акаунті "Маски" в Instagram з'явилися гнівні коментарі від українців, які вважали перемогу виконавиці нечесною і навіть єхидно цікавилися, чому артистка не з'явилася у всіх костюмах проекту одночасно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дійсно не справедливо 1учасника 2 рази брати... Вона може і гарно виступає але якщо така фігня то кожного треба було брати по 2 рази.....", "Навіщо було наряджати Злату два рази, так можна було її випускати у всіх костюмах, вгадуйте. Мені не сподобалося", " мені теж фінал не сподобався! До чого вона? Так не чесно! Таке враження, що у нас в країні немає інших артистів крім Злати!, ", "Злата навіщо так негарно вчинили😮"," змінилася думка про вас","навіщо її два рази одягали в різні костюми)".