Український холостяк Іраклі Макацарія розповів про закоханість на шоу "Маска", а співачка Надія Мейхер поділилася враженням після розкриття своєї особистості.

Детальніше про це зірки розповіли закулісами "Маска".

Відомо, що в 10 випуску гіпершоу стало відомо, хто ховається під маскою Сома – ним виявився український холостяк Іраклі Макацарія. Ведучий розповів, що для нього участь в шоу була цікавим досвідом, більш того, він навіть закохався в одного з учасників – Сонце. На сцені цей загадковий учасник поцілував Макацарію, від чого він досі перебуває під враженням.

Іраклі Макацарія / скріншот з відео
Іраклі Макацарія / скріншот з відео

"Так бачите, у мене засмага вже. Я ось стояв 7 хвилин і ось взагалі весь ... мені складно, я ось її шукаю, де-небудь хочу її знайти. Я не знаю ... у вас немає такої інформації? Я її знайду, 100 відсотків", - заявив холостяк.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коли ведучий шоу Володимир Остапчук дізнався, що під маскою Сома ховається Іраклі Макацарія, дуже розлютився. Він заявив, що його ввели в оману всі підказки персонажа і він навіть припустити не міг, хто опиниться під костюмом.

Надія Мейхер / скріншот з відео
Надія Мейхер / скріншот з відео

Співачка Надія Мейхер також поділилася враженнями після виступу на шоу. Вона була в костюмі Місяця і сподівалася, що зіркові детективи дізнаються, хто вона. За підсумком, її подруга Оля Полякова не вгадала, а на подив розкрив її особистість Андрій Данилко.

Ведучий бекстейджа також поцікавився, що відчула співачка, коли Олег Винник заявив, що під маскою Місяця ховається співак Alekseev.

"Це було смішно. Це було дуже смішно. Насправді, він в якомусь сенсі правий, тому що у Alekseeva такий фальцетик присутній, тому міг бути і Alekseev – чому б і ні", - розповіла Мейхер.

Нагадаємо, що Іраклі Макацарія на шоу " Маска "підкорив українок не тільки волохатими ногами в спідниці:"Талант".

Як повідомляв портал Знай.uа, Носоріг вкрав Олю Полякову на" масці", а Андрій Данилко тільки радий:"він її зараз загризе".

Також Знай.uа писав, що Буряк з "Маски" після розкриття розповів про проблеми на шоу.