Як відомо, в Україні триває показ 11 сезону головного вокального шоу країни "Голос країни". У неділю, 11 квітня пройшов перший прямий ефір, який визначив подальшу долю учасників.

Таким чином повідомляється, що після ефіру на офіційному акаунті шоу з'явилася нова фотографія, на якій зображені тренери і ведучі.

На знімку можна розглянути вбрання знаменитостей, які були підібрані спеціально до ефіру.

Юрій Горбунов надів костюм в клітинку, ніжно-рожевого кольору, а його дружина Катя Осадча з'явилася в білій короткій сукні, на якій зображені ніжні квіти. Особливістю сукні став довгий поділ, виглядає ефектно.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олег Винник вирішив не експериментувати, і з'явився в класичному для себе образі - джинси, футболка і косуха.

У Тіни Кароль образ також не сильно змінився - стильне обтягуюче плаття, яке підкреслює фігуру дівчини. Фішкою став колір вбрання - кислотний салатовий з невеликими срібними вставками.

Колеги по сцені і сусіди по домівках Надя Дорофєєва і Дмитро Монатік з'явилися теж в стильних образах, які безперечно їм до лиця.

Надя одягла коротку спідницю із завищеною талією, а також коротенький топ. Все це в чорно-білу клітинку, а в якості аксесуара такого ж принта бере. Злегка французький, дуже стильний образ.

Дмитро по суті також в звичному для себе образі-чорні джинси, і оверсайз верхній одяг. Окрему увагу варто приділити джинсовцi жовтого кольору, на якій прикріплені невеликі сірі хмари.

У коментарях користувачі почали висловлювати свою думку про ефір: "Так чекала, а був жах!!! Пісні підібрані огидно! Судді підбирають пісні зі свого плейлиста походу, а не індивідуально для кожного учасника!", "Діма ❤️❤️❤️ми вас дуже любимо!", "Тіна нервово курить з сторонці, злила всіх класних вокалістів, Дениса Потреваева, наприклад. Щось вона стала дратувати".

Нагадаємо, раніше Іноземна красуня ризикнула підкорити Олега Винника, Таюне варто нервувати: "Хочу любові..."

Як повідомляє портал "Знай.uа" Володимир Дантес подарував Наді Дорофєєвій кільце і мало не скинув з даху: "до кінця не далеко"

Ранiше Кароль підловили на відкритому флірті з Баланом: "на це можна дивитися вічно"