Колишній чоловік популярної української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу після скандального розлучення знайшов собі нову пасію. Однак зараз можливо зоряна пара возз'єдналася.

Після гучного розлучення турецький бізнесмен, який любить проводити час в Україні, завів стосунки з киянкою Лілею. Відомо, що дівчина працює візажисткою і виховує маленьку дочку.

Однак напередодні стало відомо, що відома українська співачка, яка зараз проживає на території РФ, можливо знову повернулася до чоловіка-зрадника.

Ані Лорак з'явилася в компанії свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу. Вони разом відвідали день народження дітей російського артиста Філіпа Кіркорова.

У той же час Ліля видалила всі спільні фотографії з Муратом, навіть з їх спільної подорожі залишила тільки ті, де позує одна на тлі красот. Також вона постить красиві Селфі, де позує з новими нарощеними волоссям.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники як цієї пари, так і Ані Лорак прийшли в коментарі до дівчини і висловили свою думку. Так, вони задавали питання, робили їй компліменти і навіть підбадьорювали Лілію, говорили, що вона не втратила нічого цінного.

"Лілія-це життя, хто то знаходить, а хто то втрачає. Ви молода, красива. У Вас ще ціле життя попереду)👏", " посміхайтеся! Вам дуже йде 😍Все тільки на краще! 🙌 ", "Все Буде Добре!Ви дуже красива і успішна дівчина !😍 Не слухайте негатив, який ллється в мережі .Люди лежать на дивані, нефіг робити від нудьги😆, ось сидять і п...т, коли ви в той час рухаєтеся і посміхаєтеся всім на зло♪все буде хорошооо!", "Лілія ви дуже красива, молода дівчина 🌺 нічого цінного ви не втратили😉 не треба вам цього турка😆нехай йде до своєї бабусі а ви насолоджуйтеся молодістю 🌺 💋 🥰 щастя вам✨❤️", "дивно недавно ставив їй лайки 23 го березня а тут 10 е квітня і вже з Лорак", " він біля Лорак виглядає вже ні як ((вона занадто шикарна доя нього а ось біля вас відмінно)", " привіт а ви з Муратом розлучилися?😢 ", "Ось і розлучилися ви з Муратом! Прикро напевно вам! Ви теж красива дівчина ще й знайдете принца свого !!!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, коханка Мурата стала блондинкою і показала дитину.

Як повідомляв "Знай.uа", Ані Лорак знову закрутила роман, вже знайомий всім чоловік

Також "Знай.uа" писав, що Ані Лорак навчила 9-річну доньку цілуватися