Жительці Кам'янського, що на Дніпропетровщині попався запліснявілий торт.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, 10 квітня, мешканка Кам'янського зайшла купити торт в магазин "Візит", що на бульварі Будівельників, 39а. Вже вдома її чекав неприємний сюрприз - всередині торт був повністю покритий цвіллю. Примітно, що за "вкусняшку" у плісняві довелося віддати понад 200 гривень.

фото: Чорний список
фото: Чорний список

фото: Чорний список
фото: Чорний список

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

"10 квітня, мешканка Кам'янського купила торт в магазині #Візит на бульварі Будівельників, 39а. Лсь така принадність всередині. Найсильніша цвіль, всюди", - йдеться в повідомленні.

фото: Чорний список
фото: Чорний список

фото: Чорний список
фото: Чорний список

"Є сир з цвіллю, а це новий делікатес - торт з цвіллю, шо за люди, вічно чимось незадоволені)", "значить натуральний раз зацвів)",-жартували в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям підсунули ковбасу З мерзенною начинкою: "воно ворушиться!" У Запоріжжі жінка купила ковбасу відомої торгової марки, в якій її чекав сюрприз. Усередині вироби "знайшлися" білі черв'яки, причому деякі були ще живі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В АТБ полиці" втомилися " від підвищення цін і обвалилися: літри дорогого масла прямо на підлозі. Українці зафіксували неприємний інцидент, пов'язаний з маслом в АТБ

Також «Знай.иа " писав, що Українці поскаржилися на три макаронини замість цілої упаковки: миші з'їли. Покупці в Новій Каховці зловили виробника популярної локшини" Роллтон " на нахабній афері з вагою товарів.