Дружина Президента України Володимира Зеленського Олена частенько радує городян позитивними новинами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її досягненнями спостерігають понад 1,7 мільйона чоловік.

Перша леді зазначила, що 12 квітня відбулося обговорення фінального варіанту Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в нашій країні. Над нею працювали понад двісті осіб протягом декількох місяців. Документ буде розглянуто Кабінетом Міністрів України вже в середу, 14 числа.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Lалі нашим головним завданням буде зробити так, щоб ця стратегія працювала, а не залишилася на папері. Саме тому сьогодні я запропонувала створити Раду безбар'єрності. Основною метою її створення Я бачу моніторинг і контроль стану виконання Нацстратегії, реалізації запланованих програм, розроблених на рівні ОДА, узгодження складних питань міжсекторної взаємодії", - написала Олена Зеленська у підписі до публікації.

Жінка вважає, що до Ради безбар'єрності повинні увійти люди, які створювали Нацстратегію і зацікавлені в її реалізації. Це стосується представників місцевого самоврядування, громадянського суспільства, науковців, експертів, людей з центральних органів виконавчої влади, а також бізнес-асоціацій.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Олена Зеленська, скріншот: Instagram
Олена Зеленська, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Володимир Зеленський поділився першими успіхами в Туреччині: "Партнерство підкріплене справами"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська похвалилася проведеним днем у Туреччині: "Теплий прийом"

Знай.ua писав, Зеленська про нове меню маленьких українців: у школярів зменшать цукор і хліб, але додадуть морську рибу