Супермодель і актриса російського походження Ірина Шейк спантеличила шанувальників, опублікувавши нову пісню Тіматі в сторіс.

Відповідний кадр з'явився в Insta-stories зірки.

Відомо, що в березні стартував новий сезон російського "Холостяка", де головним героєм став Тіматі. Випуски почали набирати перегляди з неймовірною швидкістю, а репер значно поповнив скарбничку прихильниць.

Очевидно, у фанатки Тіматі вирішила записатися і модель Ірина Шейк, яка вже багато років проживає і будує кар'єру в США. Колишня кохана Кріштіану Роналду і Бредлі Купера опублікувала в Insta-stories скріншот пісні Тимура Юнусова "Чокер", який якраз був присвячений" Холостяку", а в кліпі взяли участь 9 обраниць головного героя.

"Я знімаю з неї сукню hold up / залишає тільки пару Jordan / на очах твоїх чорний Smokey / ти красива така, я в шоці", - йдеться в тексті пісні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Сторіс Ірини Шейк / скріншот
Сторіс Ірини Шейк / скріншот

Не можна точно сказати, що Ірина Шейк підсіла на "Холостяка", оскільки це могло виявитися лише черговою рекламною акцією. Супермодель ніяк не прокоментувала свою публікацію.

Нагадаємо, що Ірина Шейк показала, як виглядала до популярності 15 років тому: мінімум одягу.

Як повідомляв портал Знай.uа, модель Ірина Шейк показала спекотне Домашнє фото в соцмережі.

Також Знай.uа писав, що Ірину Шейк застукали без фотошопу: екс-кохану красеня Роналду вже не впізнати.