Українська співачка MamaRika відома не тільки крутим вокалом і шикарною фігурою, а й умінням домовитися про що завгодно з ким завгодно.

За довгі роки в шоу-бізнесі артистка навчилася економно знімати неймовірні кліпи і проводити бюджетні фотосесії, які, здавалося б, повинні коштувати купу грошей. Але завдяки добре підвішеному мови і природній харизмі дівчині вдається домовлятися навіть безкоштовно. Про один з таких курйозних випадків MamaRika розповіла за лаштунками шоу " де логіка?"(Новий канал).

Під час розмови з журналісткою MamaRika показала фото, на якому вона позує в купальнику на тлі фруктової розкладки в одному з супермаркетів. І це фото виявилося не без історії.

MamaRika, фото: прес-служба співачки
MamaRika, фото: прес-служба співачки

"Це одна з моїх старих фотосесій, - з посмішкою розповіла MamaRika Новому каналу. - Тоді увірвалася в супермаркет прямо в такому вигляді. Зараз серйозно кажу. Ми робили фотосет, і я в купальнику Сейлор Мун дзвонила по банану мамі. Покупці фруктового або м'ясного відділів, мабуть, були в шоці. Якщо чесно, було холодно, але дуже весело. Ми домовилися з охоронцем за пляшку пива, щоб він нас пустив пофоткатися нишком, поки ніхто не бачить".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Купили йому пиво, забігли і провели зйомку.

Раніше ми повідомляли, MamaRika показала зсередини свій новий двоповерховий будинок біля моря.

Як повідомляв "Знай.uа", MamaRika підхопила "зоряну хворобу".

Також "Знай.uа" писав, що MamaRika розкрила секрет сімейного щастя.