Відома українська співачка Оля Полякова поділилася з шанувальниками рецептом корисних млинчиків зі шпинатом і соусом бешамель.

Відповідний рецепт з'явився на її сторінці в Instagram.

Інгредієнти

Тісто:

  • Яйця-3 шт.
  • Борошно-4 ст. л.
  • Сіль - ¼ ч. л.
  • Цукор-1 ст. л.
  • Рослинна або оливкова олія для смаження
  • Молоко – 120 гр.

Начинка:

Популярні новини зараз

Арсен Мірзоян поділився кадрами відпочинку у Єгипті: купа пляшок і Тоня в ластах

Хитрий українець вигадав, як приховати номерний знак від камер автофіксації

На Україну насувається біда, рятувальники виставили новий рівень небезпеки: "Попередження"

Катерина Кухар похвалилася дитячим фото і розповіла, в кого вдалася такою красивою: "Порода видна"

Показати ще
  • Листя шпинату
  • Часник-3 зубчики
  • Ріпчаста цибуля
  • Мускатний горіх
  • Пармезан (за бажанням)

Соус бешамель:

  • Борошно-2 ст. л.
  • Молоко-0,5 л.
  • Вершкове масло-50 гр.
  • Рослинна або оливкова олія-2 ст. л.
  • Пармезан

Приготування

Щоб приготувати тісто, необхідно міксером змішати в мисці яйця, борошно, сіль, цукор і молоко до однорідної консистенції. Тісто має вийде досить рідким. В іншому випадку можна додати ще молока.

Далі смажимо млинці на сковороді. Важливо: вони повинні вийде тоненькими і еластичними, щоб потім було зручно загортати.

Для начинки пропускаємо часник через прес, дрібно нарізаємо цибулю і кидаємо на сковорідку. Смажимо на повільному вогні до прозорості. Після цього додаємо в сковороду крупно нарізаний шпинат і залишаємо гаситися під кришкою. Періодично його помішувати і додаємо мускатний горіх. В результаті шпинат повинен повністю осісти, але не втратити свій колір.

Зціджуємо рідину зі шпинату і начиняємо їм наші млинці. Можна складати їх як зручно, головне, щоб щільно помістилися в форму для випікання.

Готуємо бешамель. Для цього в сотейнику розтоплюємо вершкове масло з додаванням рослинного / оливкового. Просіваємо в каструлю борошно і поступово вливаємо молоко, постійно помішуючи соус. Таким чином доводимо до кипіння. Додаємо сіль за смаком і варимо на повільному вогні 8-10 хвилин при постійному помішуванні.

Коли все готово, наливаємо трохи соусу на дно форми для випікання і викладаємо зверху ряд млинців. Потім знову поливаємо бешамелем і посипаємо пармезаном за бажанням. Робимо так до тих пір, поки не закінчаться млинці.

Відправляємо млинці в духовку при 160 градусах до появи золотистої скоринки.

Нагадаємо, що Оля Полякова провела спортивне тренування в прямому ефірі разом з дочкою Машею.

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна Маша Полякова розповіла про свої проблеми

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова відповіла на питання про те, що із зірок її дратує