У Тихому океані, на віддаленому Остраві нації Вануату існує плем'я, яке вважало недавно померлого принца Філіпа Богом.

Тепер же вони будуть оплакувати його смерть ритуальними стогонами і церемоніальними танцями. Жителі Вануату шанували Філіпа і вважали його реінкарнацією стародавнього воїна, який покинув Острів. Про це йдеться на сайті Euronews.

Вануату, скріншот: Youtube
Вануату, скріншот: Youtube

"Тут, в Танна, ми віримо, що принц Філіп - син нашого бога, бога наших предків, що живе в горах", - заявив в 2015 році Нако Нікієн, місцевий житель на прізвисько "Джиммі Джозеф".

Вануату, скріншот: Youtube
Вануату, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він прихильник місцевого культу - "Рух принца Філіпа" - і перебував у п'ятірці жителів села, які познайомилися з принцом ще в 2007 році. Дух покійного чоловіка Єлизавети II ніколи не помре, згідно з віруваннями племені. Принц Філіп помер у п'ятницю вранці у Віндзорському замку у Великобританії. Йому було 99 років.

Вануату, скріншот: Youtube
Вануату, скріншот: Youtube

Деталі похорону будуть озвучені з часом, адже пандемія COVID - 19 ускладнила підготовку до подібного заходу.

Нагадаємо, хто насправді батько? Архівне фото принца Філіпа розвіяли чутки про спорідненість принца Гаррі. Єлизавета II проходить повз свого чоловіка, якого одягли в повну форму, і починає сміятися.

Як повідомляв "Знай.ua", як покійного принца Філіпа приймали в Києві 48 років тому: коні, ставки і падіння принцеси

Знай.ua писав, відповіді для Меган і Гаррі не буде? Траур за принцом Філіпом затьмарив плани Вільяма і Кейт