Зірка серії фільмів "Один вдома" Маколей Калкін вперше став батьком.

Про радісну новину пише видання "esquire".

Відомий голлівудський актор, відомий завдяки фільму "Один вдома", Маколей Калкін заявив про народження первістка. Матір'ю новонародженого хлопчика стала актриса Бренда Сонг, з якою вони познайомилися в 2017 році на зйомках і з тих пір почали зустрічатися.

Як виявилося, хлопчик з'явився на світ ще 5 квітня, о 13:10, проте пресі про це стало відомо лише зараз. Батьки прийняли рішення назвати дитину на честь загиблої сестри Маколея Калкіна-Дакота Сонг Калкін. Народився хлопчик в Лос-Анджелесі з вагою в 6 фунтів 14 унцій (приблизно 3 кг).

Це перша дитина для обох акторів і все, що вони сказали журналістам:"ми дуже раді".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше кохана Калкіна Бренда Сонг розповідала журналістам, що бути нещасною поруч з актором просто неможливо. Вона зазначила, що їм дуже добре разом і ніхто не розуміє її краще за нього.

Пара познайомилася на зйомках фільму в Таїланді кілька років тому - для Чангеланда , забавною, зворушливою історії про дружбу (режисер-старий друг Калкіна Сет Грін). Вони разом переїхали в чарівний будинок, і Калкін намалював дорогу з жовтої цегли, що веде до вхідних дверей.

Нагадаємо, що зірку" Один вдома " Калкіна топили в океані, побивши до крові: "ідеальне" продовження кар'єри.

Як повідомляв портал Знай.иа, Маколей Калкін з" Один вдома "зв'язався з прибульцями:" Схоже, я був народжений для...".

Також Знай.иа писав, що плачевна доля Маколея Калкіна: куди зник хлопчик з "Один вдома".