Відома українська актриса Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч чоловік.
Зараз же 54-річна жінка стала головною особою нового випуску "ЖВЛ", в ході якого розповіла про любовний трикутник, третє весілля і побиття з боку чоловіка.

Ольга Сумська, скріншот з відео
Ольга Сумська, скріншот з відео

"Перша історія кохання Сумської почалася вже в Києві. Ольга щойно закінчила театральний, прийшла на прослуховування. Там її і побачив вже відомий актор Євген Паперний. А через півроку справили весілля. Олі був 21, Євген старший за неї на 16 років. Подружжя було разом і в житті, і на сцені. Здавалося - такий ідеальний союз, якби на горизонті не з'явився третій-Віталій Борисюк. Небезпека наздогнала згодом, коли Олю і Віталія знову за дивним збігом обставин поставили грати закохану пару вже в іншому мюзиклі",- каже голос за кадром.

"Я тільки народила Тоню, Тоні було 7 місяців. Євген Васильович няньчив Тоню, я цілими днями була на репетиції. Власне... догралися", - зазначила Ольга Сумська про любовний трикутник.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Роман Борисюка і Сумської розвивався на очах у всієї трупи. І згодом, коли Паперний сам розкрив закоханість між його дружиною і Борисюком, дуже стримувався. Але в ході інтерв'ю стало ясно, що Євген ще до цього піднімав руку на Ольгу. І коли не зумів пробачити зраду.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

"Пару ляпасів таки було, але це було в такому стані, коли він пам'ятає себе на ранок. Хіба твереза людина може так заліпити жінці? Приклався так ляпасом", - додала актриса.

"Другий раз Паперний підняв руку на Олю вже тоді, коли дізнався її зраду. Чоловікові не сподобалося, що вона назвала його козлом",- додав голос за кадром.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як треба відпалювати: "Недосяжний"

Як повідомляв "Знай.ua", в Ольгу Сумську вселилася спокуслива Дженіфер Лопез - "Я ризикнула!"

Знай.ua писав, 54-річна Ольга Сумська перевтілилася в Дженіфер Лопес: "Спокусливий образ"