Популярний український хореограф, учасниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова продовжує робити своїм численним шанувальникам приємності у вигляді неймовірних рухів витонченими формами свого тіла. Нещодавно Ілона заявила, що потрапила до "Танці" через ліжко, але через ліжко зі своїм коханим чоловіком.

Цього разу все зробили за Ілону, програма "Зірковий шлях" запропонувала своїм підписникам підбадьоритися, поглянути на те, як Ілона починає свій день з танців.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "Зіркового шляху" з Ілоною Гвоздьовою в мережі Instagram.

"Драйвовий ранок від Ілони Гвоздьової. Зірка не уявляє свого життя без танців. Крім того, @ilonagvozdeva впевнена - це найкращий спосіб підбадьоритися і поліпшити настрій (не тільки собі, а й рідним). Друзі, а ви любите танцювати? Діліться в коментарях", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram
Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram

На опублікованих кадрах можна помітити, що Ілона не соромиться рухатися так, як вона сама придумала. На задньому фоні можна побачити люблячого чоловіка з дитиною на руках - неймовірна картинка. Шанувальники хореографа за такими кадрами вже скучили, про що говорить велика кількість лайків і коментарів з компліментами.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Ілона Гвоздьова в програмі ЖВЛ на однойменному YouTube-каналі відповіла на питання хейтерів. "Цікаво, з ким вона переспала, що її взяли на "Танці з зірками"?" - було одне з них.

"Відкрию вам секрет, який зберігала роками. Переспала з чоловіком. Його звуть Іван. Саме він дав дозвіл на участь в "Танцях з зірками", - заявила танцівниця.

Раніше повідомляли, в Ольгу Сумську вселилася спокуслива Дженіфер Лопез - "Я ризикнула!".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль пристрасно поцілувалася з "хорошим хлопцем", але це не Балан.

Знай.uа писав, Тіна Кароль осоромилася прямо на сцені: сукня злетіла з пишних грудей.