Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік.

Зараз же, однак не вперше, виконавиця вирішила поділитися рецептом. Цього разу Полякова записала двадцятихвилинний ролик з приготуванням дієтичних панкейків. Але робила їх не вона, а її молодша дочка Аліса. Для цього використовувалася готова суміш для випічки без борошна, при відсутності цукру і глютену. Тому їх можна приготувати досить швидко, і дуже смачно.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Гарненько збиваємо 3 яйця, вливаємо 180 мл молока, додаємо всю пачку готової суміші "Ванільні панкейки" @gingerandwhite.ua випікаємо по одному млинцю на кожній сковорідці. Тримайте купон на знижку -10%: polyakova діє в @gingerandwhite.ua до 18.04 на всі товари, суміші та топінги. Пишіть в коментарях, що приготувати наступного разу?", - йдеться у підписі до публікації.

"Для моєї сім'ї це дуже дорого, а так класно", "Не використовую ніякі сухі суміші🤷 ♀️", "Для мене дуже дорого. Будемо просто млинці пекти", "У вихованні великі прогалини🤦 🤦 🤦", "Це дійсно смачно)❤ ️", - написали користувачі в коментарях. Частина з них вказували на те, що подібне приготування дуже дороге для них. Тому доведеться обійтися простими млинцями або інше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)

Нагадаємо, Оля Полякова поділилася ідеальним блюдом для тих, що худнуть: ПП-млинці зі шпинатом під соусом бешамель

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова з донькою потролили Фреймут: "Як правильно пити пиво?"

Знай.ua писав, Оля Полякова показала "попець" 16-річній доньці всій Україні: конкурентка зростає