Відома українська співачка Оля Полякова знову запустила своє карантинне шоу "Полявидение". Вона розповідає в ефірах корисні речі, ділиться рецептами, і навіть власними тренуваннями.

Цього разу вона вирішила в прямому ефірі на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram провести тренування на руки, спину, груди, а також прес.

Як розповідає сама співачка, спорт їй подобається, і як тільки вона позаймається, відразу відчуває себе набагато краще і енергійніше. Долучити до тренувань вона вирішила і своїх шанувальників.

Почати варто з невеликої розминки, щоб зняти напругу зі спини і шиї. Оля Полякова почала показувати кілька варіантів розминки, які підготують тіло до тренування. При цьому, обов'язково потрібно взяти з собою воду, щоб втамовувати спрагу, або використовувати їх в якості гантелей.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тренування в цілому займає близько 40 хвилин, і за весь цей час Оля встигла прокачати все те, що хотіла. Самі вправи не складні, і підійдуть абсолютно всім.

Такі заняття співачка пообіцяла проводити регулярно, і наступна призначена на четвер, 15 квітня.

Нагадаємо, що Оля Полякова провела спортивне тренування в прямому ефірі разом з дочкою Машею.

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна Маша Полякова розповіла про свої проблеми. Про це стало відомо завдяки сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова відповіла на питання про те, що із зірок її дратує