Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Якось нещодавно чоловік Анастасії Каменських відпочивав зі своїм сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової в сонячному Дубаї, ОАЕ. Зараз же сама співачка відпочиває з іншими представницями прекрасної статі і без Потапа в Мексиці. Репер опублікував цікавий знімок, на якому зображений він сам і статуя з золотими мізками на руках, не в голові.

"Золоті мізки @mozgistudios Golden Brains #mozgi", - написав Олексій Потапенко у підписі до публікації.

"Тепер на статуї не вистачає кепки😂", "Якщо справжнє золото то завтра з ранку не будете", "Слова з пісні "Ти люби мене, а не люби мне мозги"😊", "Ох і статуя🔥👏", "Супер ❤️",- написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)
Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)
Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)

Нагадаємо, Потап підкорив Каменських романтичним сюрпризом: тисячі кілометрів - не перешкода. Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських-Тулум, Мексика, а 13 квітня на каналі зірки в YouTube з'явився другий випуск проекту.

Як повідомляв "Знай.ua", образи Насті Каменських на "Масці" змусили глядачів проковтнути язик: "Не боялася"

Знай.ua писав, Настя Каменських поділилася виглядом своїх форм зверху вниз: "Приподнялось..."