У Житомирі мешканці багатоквартирного будинку вирішили оригінально поквитатися з боржниками за ОСББ.

Про подробиці події пише видання Житомир.info.

Повідомляється, що інцидент стався днями біля будинку по вулиці Покровська, 94, в Житомирі. Мешканка будинку розповіла, що на дитячому майданчику невідомі повісили два чорні мішки на металевих опорах. Поверх мішків наклеїли листи А4 з написом: "вони не заплатили внески за ОСББ Покровське, 94".

"Тобто, як це? Мешканці зверталися до чергового поліції, він сказав іти на Лесі Українки писати заяву, бо це кримінальна стаття – залякування, булінг. І як це пояснювати дітям, які граються на майданчику…", - розповіла мешканка будинку.

Мішок / фото: Житомир.info
Мішок / фото: Житомир.info

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Місцеві приписують авторство голові ОСББ "Покровське, 94" Олександру Нановському. Сам же чоловік заявив журналістам, що на майданчику повісили боксерські груші і обтягнули їх чорними пакетами, щоб не псувалися від погоди. А ось написи він приписав людям, які платять за ОСББ і обурені безпечністю своїх сусідів.

"Це вам скаржаться ті, що не платять внески, от і все. Їм коле очі. Нормальні люди гумор розуміють, я думаю. Всі, хто мені дзвонять, кажуть: "Молодець, так і треба боротися з боржниками". А якщо вони по 2-3 роки не платять… Як ви думаєте?",- заявив Нановський.

Нагадаємо, що Львів потонув у смітті, яке "не помічають" комунальники Садового.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі мешканці багатоповерхівки вирішили розширити свою квартиру за рахунок ліфта: його перекрили стіною та встановили двері на замку.

Також Знай.uа писав, що українці перетворили радянську багатоповерхівку на шедевр архітектури - ОСББ вирішує.