Інтернет полюбив "демонічного чихуахуа" на прізвисько Прансер, який ненавидить всіх, після чесного посту господині вихованця з проханням забрати його в новий будинок.

Тіфані Фортуна опублікувала пост в соціальній мережі Facebook, в якому розповіла про жахливий характер собачки. Вся сім'я вже втомилася, адже вони щодня живуть в пеклі, створеному цим чихуахуа у них вдома.

Прансер, фото: Facebook
Прансер, фото: Facebook

"Ніхто не любить невротичних, схожих на Гремлінів собак, які ненавидять чоловіків, тварин і дітей. Якщо у вас є чоловік, пишіть, тільки якщо ви його ненавидите. Пес жив з чоловіком шість місяців і досі його не прийняв. Він прив'язується до жінок і дуже серйозно ставиться до їх захисту. І робить це краще, ніж охорона Білого дому", - заявила Фортуна.

Прансер, фото: Facebook
Прансер, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також вона додала, що при ньому не варто тримати дітей. Хоча він ніколи їх не бачив, проте жінка вже зараз може уявити демонічні звуки люті, які б виривалися з нього. Однак жінка описала і хороші риси Прансера. Наприклад, пес дуже відданий.

Прансер, фото: Facebook
Прансер, фото: Facebook

"Але, якщо чесно, то це тільки фасад. Якщо хтось спробує вас вбити, то я гарантую, що пес втече з вереском. Він любить їздити на машині, привчений до туалету, знає кілька основних команд, тихий і не руйнує все підряд, коли залишається один вдома. І навіть незважаючи на те, що ми називаємо його шинкою, він досить милий", - додала господиня собаки.

Прансер, фото: Facebook
Прансер, фото: Facebook

Спочатку собаку віддала жінка, яка не займалася соціалізацією тварини. У підсумку Прансер жив дуже відокремлено, був товстим і переляканим перші два тижні в новій родині. До того ж, він ніколи в житті не їв корм для собак.

Нагадаємо, кошлаті безпритульні погризли машину киянина, камера засікла все: "Думав, щури"

Як повідомляв "Знай.ua", більше дитини в 4 рази: собака подружилася з маленьким хлопчиком, тепер вони нерозлучні

Знай.ua писав, На Київщині пенсіонерка вигнала на вулицю власного чоловіка: живе в будці разом з собакою