Стало відомо, що стрімінговий сервіс Netflix вирішив замовити ще два сезони свого самого проглядається серіалу в історії на третій і четвертий сезон.

Йдеться про "Бріджертони", які поки що існують лише у вигляді одного сезону. Однак зйомки другого вже стартували. На офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram, де за новинами про улюблений серіал стежать більше двох мільйонів чоловік, в Stories з'явилося оголошення, яке нібито було написано від імені однієї з героїнь - леді Вістлдаун.

"Цьому автору доведеться купити більше чорнила", — пожартував персонаж.

Бріджертони, скріншот: Instagram Stories
Бріджертони, скріншот: Instagram Stories

Продюсер Шонда Раймс заявляє: "З першого разу, коли я прочитала чудову серію Джулії Куїнн про Бріджертонів, я знала, що це історії, які зачарують глядачів. ... Ми дуже раді, що у мене є можливість і далі знайомити зі світом Бріджертонів світову аудиторію".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Другий сезон розповість глядачам про пошук підходящої нареченої для старшого брата Ентоні. Його грає Джонатан Бейлі.

Бріджертони, кадр з серіалу
Бріджертони, кадр з серіалу

Нагадаємо, Реге-Жан Пейдж залишає "Бріджертонів": герцога Гастінгса оплакує навіть Кім Кардашьян

Як повідомляв "Знай.ua", зйомки другого сезону серіалу "Відьмак" нарешті завершені: як це було. Знімальна група зняла відео з нагоди завершення зйомок, в якому учасники процесу розповідають про процес. Відзначається, що в зйомках взяли участь 89 акторів і близько 1200 чоловік персоналу

Знай.ua писав, Хід королеви, Бріджертони, Душа і не тільки: кращі серіали і фільми 2020 року