Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

13 квітня 2021 року на сторінці Комаровського в Instagram з'явилася публікація, в якій доктор вирішив поділитися гумором, пов'язаним з батьками та їхніми дітьми. Йдеться про спокій, який важко знайти при двох дітях. Адже вони постійно сваряться, хоча батьки спочатку думали, що при народженні другої дитини ситуація зміниться і полегшиться.
Євген Комаровський, фото: Instagram
Євген Комаровський, фото: Instagram

" Іди! Залиш мене в спокої! Не чіпай мої іграшки! Не дивись на мене!",- говорять один одному дві дитини перед Батьком, шокованим тим, що відбувається, сидячи в кріслі.

"Давай народимо другого", - сказав я. "буде простіше, адже вони будуть разом грати", - сказав я", - йдеться нижче.

"Ми ось пізно в смак увійшли, чим більше дітей тим краще 💯", " Однозначно двом краще, ніж одному!", "Ха-ха 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 я теж так думала, тепер вони нескінченно сваряться і б'ються 😂 😅 десь прочитала інформацію, що сіблінги сваряться кожні 6,3 секунди😂", " у мене вони дружні, разом грають завжди 🥰 доча і сина ❤ ❤ ️",- написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, весняна атака кліщів: доктор Комаровський дав важливі поради батькам, можна навіть записати

Як повідомляв "Знай.ua", доктор Комаровський застеріг від комп'ютерних ігор для дітей: "Категорично проти"

Знай.ua писав, погіршення після поліпшення - доктор Комаровський пояснив, що робити: "Мозок стерилізують"