Відома українська співачка, часта гостя багатьох розважальних телевізійних шоу Тіна Кароль продовжує радувати свою мільйонну армію відданих фанатів. Не секрет, що зірка знову виходить на високий рівень популярності, презентуючи все нові і нові композиції.

Цього разу Тіна Кароль відкрила шанувальникам шматочок своєї душі. Вірніше, віддані фанати самі це зробили, відшукавши чуттєве і відверте інтерв'ю Тіни Кароль для Слави Дьоміна.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці співачки, де Тіну Кароль шанувальники вважають справжньою королевою "tinakarol_queen" в мережі Instagram.

Тут шанувальники звернули увагу на сильну фразу Тіни: "Я не скаржуся". Тіна Кароль відповіла відомому ведучому Славі Дьоміну на питання про те, кому вона може зателефонувати і поскаржитися, на щось.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Собі. Ну я не скаржуся. Навіщо? Не потрібно, мені б помовчати, знаєшь. Є подушка, моя улюблена подружка. Ожила, блін, ну можливо півроку тому. Ну реально. Знати шляхи і пройти - це різні речі. Ти можеш здогадуватися, як мені було. Але вважай, що все було в тумані, ось так.", - відповіла Тіна.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що Тіні Кароль давно приписують пристрасний роман з її молдавським колегою, співаком Даном Баланом. Нещодавно шанувальники вирішили просто "вилизати" цю тему до дна. На фанатській сторінці Тіни Кароль і Дана Балана "dantinfan" в мережі Instagram з'явилися чудові кадри.

На опублікованих кадрах можна помітити, як Дан і Тіна йдуть разом перед черговими зйомками шоу "Голос країни". Тут шанувальникам дуже подобається, як Дан в один прекрасний момент взявся міцно за ніжну шийку Тіни і до кінця відео, ми можемо спостерігати таке відкрите "сполучення" тіл зірок на очах у всіх.

Раніше повідомляли, різкі зміни Тіни Кароль полонили Григорія Чапкіса: "Яка лялечка".

Як повідомляв Знай.uа, хто кого? "Вєрка Сердючка" воювала з "Вакарчуком", хто харизматичніший.

Знай.uа писав, Тіна Кароль розбурхала мережу дуже сміливим декольте: "Не вистачає Балана на шиї".