З сонячної і спекотної Австралії прийшли дуже дивні новини. Так, поліція виявила сумку з доказами, під час пошуку зниклих безвісти відпочиваючих Рассела Хілла і Керол Клей. Так, в середу, 14 квітня, копи прочесали територію навколо Великої альпійської дороги в Маунт-Хотем, що в 100 км від долини Воннангатта, де востаннє бачили відпочиваючих.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню австралійського видання 7news.

Пошуки Рассела Хілла і Керол клей, фото: 7news
Пошуки Рассела Хілла і Керол клей, фото: 7news

Рассел і Керол пропали без вісті в березні 2020 року після того, як разом вирушили в похід. Незрозуміло, що міститься в пакеті доказів. Під час обшуку в середу поліція також знайшла дві лопати.

"На даному етапі я знаю про відкриття, але його актуальність все ще оцінюється", - розповів виконуючий обов'язки інспектора загону з пошуку зниклих без вісті Тоні Комбрідж.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Їх зібрано, і ми проведемо експертизу", - додав Комбрідж.

Пошуки Рассела Хілла і Керол клей, фото: 7news
Пошуки Рассела Хілла і Керол клей, фото: 7news

Комбрідж сказав, що місцевість ускладнювала пошуки, але сподівається, що незабаром сім'ї отримають відповіді на питання.

"Є частини цього куща, по яких люди, ймовірно, ніколи не ходили, це така віддалена місцевість", - сказав він.

Очікується, що пошуки продовжаться в четвер. Поліція провела обширний обшук в районі, де цю пару востаннє бачили з собаками й навіть виявила дрон. Але пару так і не знайшли. Нові пошуки на горі Хотем почалися після того, як детективи знайшли нові докази.

Раніше повідомляли, 340 гривень чи власне життя? Поліція нагадала водіям про найгрубішу помилку на дорозі.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск навчив Tesla новій голосовій команді: "Відкрий дупу".

Знай.uа писав, у Києві таксист Bolt осідлав старенький Lanos і влаштував "вечірку" пом'ятих передків.